absolut sista inlägget inför resan.

hellousan.  :)
nu är klockan snart halv tre och vi två sitter här och längtar tills vi ska åka till göteborg. <3 vi kommer kanske inte uppdatera medans vi är i göteborg för jag är inte säker på att dom har någon dator där. hahhaa. ^^
simone sitter här brevid med min hund i knät eller nu drog min hund men hon kommer snart tillbaks. hmm, vad ska jag skriva? oo, juste, ring och smsa hela tiden så svarar vi kanske.. ^^ <3

aja, nu ska jag och simone gå ner och göra några mackor för jag har bara ätit en liten tallrik youghurt med flingor sens jag vaknade.. pussar och kramar/ r och s



(hitta den här på facebook! min och simones klass.)

26/2-09 -- Sista inlägget innan Göteborg!

Nu har jag typ nyss vaknat, sen lite senare så ska vi äta frukost. Jag har plockat fram lite kläder som jag ska ta med mig till Göteborg. Efter frukosten ska jag och mamma gå eller åka till centrum och så ska vi ta ut lite pengar, sen ska mamma sy in ett par av mina nya byxor, dom ljusblåa. Dom är ganska vida vid smalbenet.
När vi är klara ska jag åka hem till pappa och hämta lite andra kläder där som jag ska ha med mig, jag har inte så mycket kläder här just nu, men det får vi väll ordna snart ;).
Jah, när jag är klar med allt så är väll klockan nog tre eller något, om det skulle vara tidigare så får jag väll vila lite.

Dethära inlägget kommer nog bli det sista på lovet, men det beror på när vi kommer hem på söndagen och om det inte är jätte sent. Vi komme rha sååå kul i Göteborg, vi ska typ; Shoppa, bada, film-kväll och bara tare lungt. Men jag lovar att vi kommer hitta på mycket mera skoj :), men det får ni höra om efter lovet.

Jag är tyvärr inte inne på min sida på datan så jag har inga bilder här, så det blev en som redan finns på datan.


PussOchKram /Simone!<3


GÖTEBORG HÄR KOMMER VI!

hejsan, som ni ser på övertexten så ska jag till göteborg och jag ska dessutom ta med mig bästisen simone dit så det kommer bli hur kul som helst, vi ska typ ; shoppa, bada, ta kort, kolla film, chilla och flumma mycket! och irra runt i göteborg och bara inte veta vart vi är, hahhaha. (:

ikväll har jag packat lite men jag vet ej vad jag ska ha med mig.
föresten ring och stör mig och bästisen hela tiden, smsa och skriv hur mycket ni saknar mig och komentera gärna våran blogg också.. :) <33
jag älskar er men vissa mer än andra!
pussar/rebecka



(liten rebecka!)

(stor rebecka!)

vilken bild var jag finast/sötast/snyggast på?
skriv ärligt nu,, :)
ska jag klippa mig? hur,,? vill klippa en snygg frisyr!!

25/2-09 -- Göteborg imorgon med Rebecka :D<3

Idag har jag bara haft tråkigt och följt med mamma och handlat. Nu på kvällen ringde Rebecka och frågade om jag vill följa med till Göteborg, jag bah; jajajaja, haha skoja, men det kommer bli skit kul att åka dit med bästisen :)<3.
Ikväll har hela familjen ätit middag, men nu har Denise och pappa gått hem till pappa.

Jag längtar så jävla mycket rills imorgon, vi åker när Rebeckas föräldrar slutar jobba, längtar såååå!

PussOchKram /Simone!<3

24/2-09 -- Fettisdagen!

Sitter och har tråkigt framför tvn, medans alla kompisar har kul. Idag har jag hyrt häst med matilda och Mikaela. Vi hade jätte kul, eller det var iallafall vad jag tyckte.
När jag kom hem dychade jag och sen så vid typ sex så åt jag och mamma middag, vi åt ceasarsallad, haha har ätit det ganska ofta nu, men det är skit gott.
Sen har jag och mamma kollat på tv, men det har bara varit sämsta pogram på tv idag "/. Resten av lovet vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med någon, men är inte säker än.
Idag har jag och mamma kollat efter galaxy kryssningar, vi ska kanske åka den 21 mars då är E.M.D där, jag får typ ta med en kompis om vi ska dit och då ska mamma också ta med en.
Åh nu vill jag hitta på något, jag är skit pigg, men jag har inget att göra!

PussOchKram /Simone!<3

2009-02-24

hejsan hejsan.  :) ikväll ska jag vara med töntarna amanda och sofia och därför kunde jag inte vara med simone men jag ska typ vara med simone på fredag, skojj skojj skojj!  <33 :)

jag har ingenting att prata om så ni får lite bilder istället.
puss o kram/ R



(sofia melvin och jag i spanien,   vill tillbaks!)


(jag och sofia i spanien! älskar dig)


(sofia och simone på ÅBK-cupen. ni betyder mest!)

hahahaha fyfan så kul! xD


PussOchKram /Simone!<3


.

.


23/2-09 -- Ingen rebecka "/

Ni ser ju rubriken. Så idag blir det bara en vanlig slappkväll med syrran och pappsen då. Men imorgon kommer det bli kul, jag ska ju hyra häst. Fast bara om jag får en rolig, annars tänker jag inte betala 200 för att hyra.
Efter att Matilda gick hem så tog jag lite kort, här får ni dom;

















Hemligt medelande xD Lista ut vad det står, skriv vad ni fick det till! haha skit lätt.

<3!enomiS/ marKhcOssuP

Simone kommer senare.. :D

Heeeeejsan! (:
igår så somnade vi tre vid typ klockan fem på morgonen och vi vaknade klockan tjugo i två på dagen, hehehehe. ^^
jag är fortfarande med nördsen och det ska jga vell vara hela dagen men sen ikväll ska jag vara med simone och ha skojj hemma hos mig så jag kan inte vara här för länge för jag måste hem och städa rummet innan simone kommer. "mamma glagar på mitt rum"

asså just nu så sitter sofia och amanda och tar kort genom ett förstoringsglas  "/ ?
igår åt vi en stor familjepizza tillsamans och så proppade vi i oss hur mycket godis som helst och flummade mycket framför kameran.. :p

ikväll när jag är med simone så tänkte jag fråga henne om hon vill kolla på madagaskar två för vi har den hemma och den är så himla kul och simone tyckte den var kul på bion när vi såg den med amanda panda ..  :)
nu sittter amanda och säger massa konstiga saker och snart ska vi typ ta och ringa fredrick och irritera honom igen. hahahaa, :) <333

asså jag tänkte ha en liten frågestund och fråga saker om allt möjligt tills ikväll eller imorgon.  :)
pussar på er ./R


23/2-09 -- Trött.

Efter en kväll med två hundar och Matilda då är man piss trött, haha, men det har varit kul, det kan jag inte säga annat om. Igår var jag och Matilda ute och gick med Ozzy och Troja (Min syrra passar henne, men igår och idag har jag  passat henne) vi var typ ute i två och en halv timme och det var skit kul, haha! När vi kom hem kollade vi på American pie the wedding och så åt vi popcorn, mums.
Vi gjorde även lite andra saker. Sen så somnade vi... Och sen så vaknade vi xD haha, klockan var typ tio eller elva när vi gick upp, och då åt vi frukost och sen så gick vi ut med hundarna igen och då kanske vi var ute en och en halv timme, eller Matilda gick hem då, så jag gick en bit själv med båda hundarna.
Ikväll ska jag sova hos Rebecka, vi kommer ha kul som vanligt (hoppas jag iallafall xD). Imorgon ska jag kanske hyra häst och så ska jag rida med Matilda, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske måste plugga lite "/.

Här kommer lite bilder från i år;

Svarta=Troja & Bruna=Ozzy. Så söta dom är.



Kläderna jag köpte i fredags!


Jag och Rebecka i lördags!


Jag vid tunnelbanestationen! :p


Här fick ni lite bilder. Hare bra.

PussOchKram /Simone!<3

sofia, amanda och fredrick.

hejsan alla kvällspigga.
just nu är jag hos sofias farmor och farfar med sofia och amanda och har skojjjj, sofia sitter och kollar ï ett gammalt album, amanda sitter och pratar med fredrick i telefonen och jag sitter här.
ikväll har vi ätit pizza, kollat på en film och spelat monopol i typ fyra timmar och jag skulle vunnit efter  typ två timmar men jag var snäll och sen efter yttligare två timmar så sa jag att jga inte orkade spela något mer för det var tråkigt.

nu bråkar jag med fredrick och han är as störande just nu men men,, killar är som dom är-..
imorgon så ska jag typ vara med amanda och sofia och kanske vara med fredrick om han orkar.. :D hehhehehehe,




nu ska jag typ kolla in andras bloggar, puss/ rebecka.

22/2-09 -- E.M.D katasrof!


party party party all the night!

hejsan bloggen,   :) asså ikväll är det femtioårs fest för pappsen min, fast han fyller år imorgon,, :p det kommer vara skit många people där men jag tänker inte säga vart för att inte riskera att någon man inte känner kommer dit.
man ska inte vara speciellt märkvärdigt klädd sa pappa och mamma så jag ska ta jeans leggings, svart långt linne, lång vit fluffig sak runt halsen, och antingen mina "pumps" eller ett par stövlar, vad tycker ni om det?

idag var jag med simone tills nu och vi hade kul som vanligt och vi kollade på två filmer, mr. beans semester och blonde and blonder. båda filmerna var as kul,, hahahhaha.- :D
ajaa, nu ska jag gå ner och äta mellis, har inte ätit sens halv åtta imorse.

rebecka pussar och kramar!

21/2-09 -- Rebecka, bakning och plugg

Tjhu nu har jag och Rebecka bakat, men hon har tyvärr redan gått hem "/ så hon hann inte smaka. Jag och Rebecka ahr varit ute och tagit kort, men jag har fortfarande tyvärr inte min sladd här. Snart ska jag nog plugga lite SO. Jag ligger typ efter ganska mycket "/.

Ikväll är det melodifestivalen, jag ska nog kolla, elelr lite iallafall om det är några bra såklart.

Deltävling 3, Leksand, 21 Feb
Velvet - The Queen

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U
Molly Sandén - Så vill stjärnorna
E.M.D - Baby, goodbay
Mikael Rickfors - Du vinner över mig
Maja Gullstrand - Här för mig själv
Sofia - Alla
BWO - You´re Not alone

Det kan nog vara några bra låtar ikväll, dom jag tycker brukar ha helt okej låtar är; BWO, E.M.D och Velvet.Asso jag har typ inte hört Molly så mycket men dom gångerna jag hört henne så sjunger hon jätte bra så hon är väll också bra. Dom andra som jag inte skrivit nu, dom har jag typ aldrig ens hört talat om!
Nästa vecka ska Agnes och Sarah Dawn Finer sjunga, det är dom enda jag känner igen nästa helg.

Juste ikväll ska Denise ha fest i en lokal vid lägenheten och då ska jag ligga och "spionera" lite xD haha


E n  g a m m a l  b i l d  p å  m i g  o c h  b ä s t i s e n  R e b e c k  a ! < 3


PussOchKram /Simone!<3


21/2-09 -- Stockholm

Tjohojsan! Ikväll har jag varit i stan med mamma, jag har köpt två par jeans, ett par mörkblå och ett par ljusblå. Två helfärgade linnen, grå och svart. En orange tröja. Ett par vita tygskor och ett guldhalsband som föreställer en fyrklöver.
Jag är jätte nöjd med det jag köpt. Jag kan lägga in bilder på kläderna + halsbandet någon gång i veckan, så fort jag kommer hem till pappa för det är där min "överförningssladd" är till kameran.
Jag och mamma har även sett på bio, I taket lyser stjärnorna. Den var skiiit bra, men sorglig. Man hörde typ as många som snyftade inne i salongen ;). Jag tyckte att skådisarna var väldigt bra.
Innan bion åt vi på Pizza Hut, det var gott och så satt jag och kollade på lite fula människor xD haha det är så kul att göra det! xD. När bion var slut så var klockan typ tio, tunnelbanan gick typ kvart över och sen så gick tåget direkt efter typ vid 25 över, så vi hade jätte bråttom till tåget, men som tur var så hann vi. 
När vi kom hem var klockan drygt elva och då duchade jag och sen så provade jag alla kläder igen och så nu sitter jag här och skriver och väntar på att mitt hår ska torka "/.

Den var värkligen en film jag rekomenderar, jag vill se den igeen :D

ussOchKram /Simone!<3

20/2-09 -- Sportloooooov!:D

Så sköönt med sportlov nu! Jag älskar lov xD, fast vem gör inte det liksom ;).
Idag är det fredag och jag har varit i skolan och haft tråkigt, men som tur va så gick dagen snabt. Nu sitter jag på pappas jobb och väntar på mamma, jag och mamma ska åka in till stan (NICE).
Hoppas att jag hittar något fint, jag känner mig typ besatt av att köpa nmågot nytt nu. (Lägger in bilder ikväll eller imorgon om jag köper något) Jag och mamma ska gå på bio och så ska vi äta middag i stan.
Denise ska ha "fettolan" med Sandra xD haha, fyfan vad jag skrattade när jag hörde vad det var. Ni vet väll vad lan är!? asso, dom ska typ äta hela natten, haha ja skoj, eller som sa det men det är ju inte speciellt troligt.
Jag vill att mamma ska komma nu, jag vill till staaan :).

Juste ja, Rebecka vad ska du göra på söndag?

Dagens outfit;
Ljusgrön tröja från Gina Tricot
Svart linne (som "kjol") från H&M
Tre par svarta leggings xD(kallt idag) från lite olika ställen
svarta stövlar från Din sko
Två par strumpor från New body


Dagens hårfrisyr;
En fläta (åt vänster :D)

Dagens smink;
Puder
Mascara

Aja nu ska jag nog spela lite på datan (om den inte segar).

ÅH, jag vill så gärna åka tillbaka till Trysil, det är så jävlaa skönt där, as fina backar. J A G  V I L L  Å K A  S K I D O R !

PussOchKram /Simone!<3


19/2-09 -- Pluggkväll

Gud så trakigt jag har, idag när jag kom hem efter skolan (som har varit tråkig) så kom jag på att jag glömt mina anteckningar som jag fått av Erica idag i skolan, det var ju inte så bra, men jag ringde Rebecka och frågade om jag kunde komma över till henne och skriva av hennes och det kunde jag så jag gick dit och skrev av anteckningarna. När jag kom hem igen så satte jag mig och "pluggade" hehe jag hade tvn på, buusigt! haha.
Ah som ni kanske förstår så sitter jag inne på datan ;).

Juste idag i skolan så var det en som tog sig in i ens skåp och tog hennes fjällräven, polisen och allt var där :O. Stackarn.
Nej nu måste jag seriöst plugga lite (tyvärr), det är så jävla tråååkigt!


Här till vänster är en bild som jag typ tog år 2007 eller nått, fast nu har jag redigerat den på picnik.com.
Jag har hittat jätte många gamla bilder på min förra blogg, om ni vill kolla så kan ni gå in här! Jag kanske lägger in dom senare.

PussOchKram /Simone!<3

komentarerna!? hallå!!

heloou!   :) <3
asså idag så var jag hemma från skolan för jag hade jätte ont i magen, mådde illa och när jag reste mig upp så kändes det som om jag skulle svimma och en gång så ramlade jag till och med fast som tur så hamnade jag på soffan, men det var läskigt för jag var ju ensam hemma och tänk om jag ramlat och slagit i huvudet, vad skulle jag gjort då?

imorgon ska jag nog till skolan igen för liksom lite ont i magen får inte stoppa mig från att gå till skolan för jag ligger redan dåligt till i skolan. så jag har inte tid att känna efter för mycket..
idag så pluggade jag ingen matte heller så mamma är lite irriterad men hon tyckte att jag kunde göra det ikväll typ snart för vi holler på med geometri och jag suger på det, jag fattar ingenting, så kommer behöva hjälp..   :p

snart är det lov, och min bästis simone frågade om jag hade lust att följa med till täby på fredag men då hinner jag inte och jag har inga pengar och jag får inte för jag har träning, pappa är inte hemma så måste kanske åka till träningen via buss eller något sånt och pappas 50 årsfest på lördag, också... shiat, vad jobbigt..




nu ska jag ta och pallra mig neråt och jobba lite matte och äta korvstroganof och ris, mumms fillibabba!
kärlek till er alla. /R
föresten, skriv gära några komentarer så att jag och simone vet att det är någon som läser.

allt blir fel!

hejsan bloggen, dålig uppdatering från lilla fröken rebecka? hmm. svar jaaa.. ! men jag har verkligen inte hunnit,, asså vill bli bättre på det men hinner inte,, men man kan ialla fall försöka.. :)
juuste, för typ två dagar sen så fick jag en ny mobil, eller asså jag bytte med min storasyster för hon orkade inte ha den mobilden för det var touch och hon har så stora händer så hon kom åt dom hela tiden och då hände det massa så hon fick min gamla och jag fick hennes två veckor gamla mobil.. yeeeees!!

idag har jag varit i skolan och det var tråkigt som vanligt och när jag skulle hem så skulle jag ta med alla mina so grejer men jag har tydligen tappat allt! shiiiet, asså vi har världens största sak vi holler på i son, asså jag hoppas jag tappat det i skåpe för annars ligger jag risigt till.. uuups.

idag när jag kom hem satte jag mig och åt mellis, åkte halvvägs till mina kusiner men sen fick vi veta att min fasters sambo var sjuk så det var bara att vända,
HELVETE! " asså allt blev fel för mig idag"
sen så när jag kom hem duschade jag och sen drog jag på en match och kollade, och nu är jag hemma och mamma dampade för att jag inte jobbade någon matte idag fast att jag lovat att jobba varje vecka, så nu tvingar hon mig att göra det imorgon efetr skolan, men jag är inte säker på att jag ska till skolan imorgon för jag har ont i magen, mår illa, halsen dummar sig och det verkar som om dte är något som går för min mamma mår också så lite då och då och en på hennes jobb är sjuk nu i magsjuka.. ajaa, orkar inte bli sjuuk.

rebeckapussar!

SNÄLLA! :)<333

Snälla är det någon här som skulle kunna låna mig ens SO bok som går i min klass? Jag måste få anteckningarna som ni gick igenom i måndags när jag var sjuk!

/Simone!<3


17/2-09 -- Nästan frisk :)

Jehu nu börjar förskyldningen vända, så jag kommer nog kunna gå till skolan imorgon. Imorgon ska jag göra NO prov som dom andra gjorde i måndags, men då var ju jag sjuk så jag får säkert göra provet imorgon "/.
Jag har precis ätit middag, jag har inte ätit nån lunch så jag var hungrig nu. Jag åt ceasar sallad, det var as gott som vanligt. Nu måste jag plugga lite till NO provet.

Jag märkte att det inte gick att trycka upp denna bild i förra inlägget
så här får ni den. Haha vi är ju snyggast!<333


PussOchKram /Simone!<3

16/2-09 -- sjuk :'(

Fyfaan vad jag hatar att vara juk, jag är ju typ alltid det nu för tiden känns det som! Idag har jag varit hemma för att jag vaknade med skit ont i öron, hals och huvud, jag kunde typ inte resa mig för jag blev as yr.
Sen så somnade jag om en stund och sen när jag vaknade så läste jag ett kapitel i "Om jag kunde drömma" och så drack jag lite te. Vid lunchtid kom mamma hem med lite halstabletter, men än så länge har dom inte gjort någon värkan"/. Imorgon måste jag till skolan, men jag vet inte än om jag ska det, asso vi ska typ till doktorn imorgon och kolla mina öron för jag har haft ont i dom ganska ofta nu för tiden, men efter att vi varit där hoppas jag att jag kan gå till skolan.
Resten av dagen har jag typ bar legat och vilat och så har jag fixat två bilder på
Picnik.com, här är dom;


PussOchKram /Simone!<3


15/2-09 -- Zonträning

Idag har jag varit på zonträning med Linkan och många andra målisar. Jag och Linkan fick inte vara i samma "grupp" jag fick typ vara med två tjejer och dom kände redan varandra och sen så var det typ 7 eller 8 killar, jag hamnade alltid med killarna och särskilt en och han trodde typ att han var bäst men han sööög ***! Nej men han var iallafall inte bra.
Efter Zonträningen åkte jag hem och först så duchade jag och sen så kollade jag lite på tv.
Nu kom pappa och Denise hem, vi ska nog äta snart. Efter att vi ätit ska jag nog ta och försöka läsa lite i "Om jag kunde drömma" som jag lånat av Rebecka.

Lägger in lite bilder som jag tog ifrån Sofias blogg. Här kommer dom;

Glasstårta som Erica och Amanda gjorde, den var skita god!


Fjortisarna är ju seriösast! :D


Innan vi ska äta jätte god mat (Mums).


Lite flummiga! xD

Aja nu ska jag bränna ner lite filmer och sen ska vi äta.

PussOchKram /Simone<3

14/2-09 -- alla hjärtans dag!

Igår till idag var jag hos Amanda med Sofia och Erica och såklart Amanda, vi hade skit kul. Jag lägger in lite bilder nån gång i veckan när Sofia laddat in dom på datan.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Vad ska du hitta på?

Dagens outfit;
Svart hög "tjol" från H&M
Turkost linne från Gina Tricot
Svarta leggings från H&M
Svarta strumpor från New Body

Frisyr;
Utsläppt

Smink;
Inget

Men nu måste jag dammsuga. Ha en fortsätt trevlig alla hjärtans dag.

PussOchKram /Simone!<3

tolfte februari tjugohundranio

hejsan alla pigga. idag så hade vi prov och jag kollade igenom hela provet innan jag började skriva och jag kunde allting men sen precis när jag skulle börja skriva så fick jag hjärnsläpp, någon annan som brukar få det? men men, jag får det på alla prov så det börjar bli en dålig vana..
juuste, vi fick tillbaks våra svenska prov också men jag blev underkänd med ett halft poäng.  fan vad irriterad man blev men liskom nu ska jag satsta på omprovet och försöka lyckas denna gång men eftersom att det e mig vi snackar om så vet nog alla mina kompisar att jag kommer misslyckas med omprovet också,,   xd men ska verkligen försöka plugga mycket denna gång och så är det ju lika bra att börja öva mycket på tyskan igen för jag gjorde inte speciellt mycket för att jag fick hjärnsläpp så det får jag säkert också göra om men liksom mamma tycker att det inte gör någonting eftersom att jag har behövt plugga in så himla mycket under bara några månader, men liksom man vill ju ändå lyckas? eller har jag fel?
jag har varit på träning idag också och den gick hur bra som helst och jag är välldigt nöjd över mig själv,, och så imorgon har jag också träning men det e med det andra fc laget så då blir vi jätte många för idag var det med 94-93 och as många var sjuka så vi var bara tio stycken kanske men då fick man göra mycket så det var ändå jätte jätte kul..  :)

vad ska alla göra i helgen då?
jag har en fullbokad helg med två släktkalas, en innebandy match som jag ska kolla på då mitt lag spelar eller så ska jag kanske spela och såå en a-lags match jag ska kolla på och ha lagmöte, kanske bio med mamma,  middag med hela laget fick jag veta alldels nyss och så vill jag klämma in att hinna åka till mina kompisar imorgon kväll men det hinner jag verkligen inte,, "typiskt" nu när alla fem kan vara så kan jag inte..
så som ni förstår så är min helg fullpackad med massa roliga saker,
+ lite pluggning,, på en helg, it SUCKS i know..



aja, nu ska jag göra något annat.   pussochkram R



12/2-09 -- Grattis Amanda!<3

Nu har jag tyvärr inte hunnit skriva på två dagar, jag har behövt plugga till provet så jag har inte hunnit! Idag har jag varit i skolan, det var väll helt okej idag, dagan gick ganska snabbt. Efter skolan Gick jag och Erica till Centrum sen tog vi bussen hem till mig, här har vi ätit och så har vi typ "pluggat" lite, men nu kollar vi på AFV, as kul en tant stod där och bjäbbade och lådsas prutta XD haha fyfan vad fult!

Imorgon ska jag först till skolan och sen runt halv sju ska jag och Sofia hem till Amanda, Amanda och Erica ska ju ha "tjejkväll". Det kommer bli skit kul! :D

Älskar er + Rebecka!<333

PussOchKram /Simone!<3

bilder från mitt liv!

har inte lagt in speciellt mycket bilder på sitone men här är några bilder
från idag och andra dagar denna månad. komentera gärna bilderna! <3
fast den bilden med många som ska åka skidor är för något år sen..




det var dom bilderna det, ska bli bättre på att ta kort och lägga in men det
tar sin tid. xd   rebeckapussar


ps. märkte ni att jag skrev två inlägg på en kvälll, coolt va? ")

kortis av mig

hejsan. asså det var en komentar där en frågade om det var en av oss som hade slutat blogga och det är det inte men jag hinner inte så ofta det är därför jag inte skriver så ofta men simone är ju en av världens bästa bloggar tycker jag så hon holler ju bloggen uppe..  :) <3

idag har jag varit i skolan och sen kom jag hem och satt mig och plugga och sen så drog jag på innebandy träning och nu sitter ajg här. jag har typ ingenting att berätta. hur har eran dag varit?   :)
måste gå nu, ska plugga mer nu. rebeckapussar

10/2-09 -- House och plugg

Fan vad det suger att plugga, hela fritiden går ut på att plugga!
Just nu tittar jag på House och så snackar jag med Amanda på msn, och så försöker jag plugga, XD. Det som jag drar mig mest till är att snacka med Amanda och att kolla på House :).
Idag har det varit en vanlig tråkig dag i skolan, men sen efter skolan red jag, det var jätte kul :D.
Haha såg en ful reklam nyss xD

Dagens outfit;
Svart kofta från Gina Tricot
Grå med svart mönster tunika från Gina Tricot
Två par svarta leggings från H&M och Lindex
Svarta stövlar från Skopunkten


Hårfrisyr;
En fläta + mössa

Smink;
Puder
Mascara

Aja nu har jag inte så mycket mer att skriva, men imorgon ska jag till Täby med Amanda och sen på torsdag ska jag typ vara med Erica, och sen på fredag ska jag och Sofia hem till Amanda där Amanda och Erica ska ha "fest". Det kommer säkert bli skit kul.
Sen kanske på lördag-söndag ska jag bara kaanske vara med Matilda, men det är verkligen inte säkert. Så vi får se hur mycket jag kommer hinna skriva denna vecka!

Nu ska jag kolla klart på House och sen kanske plugga lite. (eller så spelar jag spel XD)

PussOchKram /Simone!<3

9/2-09 -- ännu fler prov "/

 
Idag har jag varit i tråkiga skolan, allt var tråkigt förutom att träffa vännerna. Juste ja vi hade ju sovis till tio över tio idag, as skönt, men jag var ändå trött när jag vaknade xD haha.
Just nu sitter jag inne på datan och pluggar lite matte och lite tyska, vi har prov i matte imorgon och prov i tyska på torsdag, jag pallaaaaaaaar fan inte! Ska stämma skolan för att vi har så mycket prov, hehehe.

Aja nu måste jag plugga vidare, ska nog satsa på tyskan mer än matten iallafall.

Juste ja idag fick vi tillbaka våra SO prov, jag fick iallafall godkännt, jag fick 15 poäng och man behövde 12 för att bli godkänd, men jag är nöjd för det var ganska många som fick mindre poäng än 15 och jag brukar typ jämt vara den som är sämst, men inte den hära gången, haha.
Fast provet var rätt så svårt, så jag är iallafall nöjd.


Dagens outfit;
Svart kofta från Gina Tricot
Svart tröja med vita prickar från JC
Svart "kjol" (nervikt linne) från Gina Tricot
Svarta Leggings från Åhlens
Svarta stövlar från Skopunkten

Hårfrisyr;
Uppsat i en tofs
Lite vågit (hade flätor i natt)

Smink;
Puder
Solpuder
Mascara *stavas?*

Det blev ganska mycket svart, men det var det ända jag hade hemma hos mamma just idag"/

Grattis fjortis!:D<33333


PussOchKram /Simone!<3
 

8/2-09 -- läggdags

Hejhej! Har nyss kollat på "Another Cinderella Story" den var väll helt okej, men kanske lite tråkig.
Innan dess har jag varit på träning vi var bara 10 styckna, och till min förvåning så joggade vi innan, det var skit halt.
Jag och Emelie var ju bäst dä ute på isen xD, hahaha.
Sen hade vi typ fintträning.


Haha bild fån 2005 på mitt fotbollslag. (VM-kval)

Aja nu ska jag sova, god natt.
 PussOchKram /Simone!<3


matte och tyska

hej igen.   :)
just nu så sitter jag och pluggar matte och tyska för jag har matteprov på tisdag och tyskaprov på torsdag,, och det känns inte som om det kommer gå bra på något av proven.. hmm.. ajaa,, det här blev ett snabbt inlägg för jag ska fortsätta att plugga nu. rebeckapussar

snabbt om hela min helg.

hejsan!  den här helgen har jag haft fullt upp så jag har knappt varit inne på datan,, i fredags va jag i skolan och på en fotbollscup och kollade och sov hos sofia, på morgonen på lördag drog jag med pappa till en innebandymatch och kollade det var ackers mot täby fc och ackers vann med 3-4 men egentligen tycker jag att det inte spelade någon roll för båda lagen var as bra den matchen och sen så hämtade vi thea och hon följde med mig hem och kollade på när jag städade rummet och läste lite gjorde hon också och sen så packade jag sovgrejerna igen och drog hem till thea och sov där och nu är jag hemma men skulle inte gå på fotbollsträningen för jag har as ont i knäna.. och imorgon har jag ingen idrott så jag får lång sovmorgon och sen ikväll ska jag mamma och pappa kanske på bio i kista,,   ;) hehehe.

rebeckapussar!
det blev ett snabbt inlägg men jag hinner i
nte för jag ska gå ner och hjälpa mina föräldrar
 med maten och sen ska jag kanske på bio..

GRattis erica!<33333(:


Erica blir 14 idag! (fjortis) :D<333

Grattis!

PussOchKram /Simone!<3

8/2-09 -- Fotbollsträning

Hellojsan, snart är det fotbollsträning, vem ska dit?
Just nu tittar jag på tv, men det är inget roligt så jag ska försöka hitta på något annat nu.
Idag har jag inte gjort något kul, eller jag har typ inte gjort något alls, men klockan tjugo i fyra ska jag åka på fotbllsträning, det komer bli kul. Vi kommer nog inte kunna jogga innan för det är så slaskigt och halt ute, men vi får se.

Fan jag orkar inte skolan. Det är så jävla Tråååkigt. Föresten någon som vet vad vi har för idrott imorgon?

Dagens outfit;
Svart tröja från Stadium
ÅBK mjukisbyxor från ÅBK
"Duntofflor" från Åhléns

Hårfrisyr;
Utsläppt


Smink;
Inget


 

PussOchKram /Simone!<3


8/2-09 -- www.Forever21.com



Jag hade lite tråkigt så jag letade efter lite snygga kläder och smycken!

PussOchKram /Simone!<3

7/2-09 -- melodifestivalen

Hej igen, någon som ska se melodifestivalen ikväll? Jag tror att jag ska kolla och se om det är någon bra med i år.


Deltävling 1 Göteborg (7 feb)
Nina Söderquick - Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me

Berätta gärna sen vem du hejar på (:


PussOchKram /Simone!<3

7/2-09 -- ÅBK cup

Hejhej! Nu är jag glad för vi kom nämligen trea i ÅBK cupen igår.

Resultaten från igår;
Första matchen : ÅBK Vit mot älta Resultat : Vinst 1-0
Andra matchen : ÅBK Vit mot Älvsjö . Resultat : Förlust 1-0 (Blev mål när det bara var 4 sekunder kvar!)
Tredje matchen : ÅBK Vit mot IFK Österåker. Resultat : Vinst 3-0
Semifinal : ÅBK Vit mot Älvsjö(Älvsjös andra lag) . Resultat : Förlust 2-1
Match om brons plats : ÅBK Vit mot ÅBK Grön . Resultat : Vinst 1-0


Sen så skulle jag varit med Sofia, Amanda och Rebecka, men när jag kom hem så var klockan tolv, och sen så skulle jag duscha och efter att jag duschat så var klockan halv ett och då skulle jag klä på mig och då skulle jag inte varit hos Sofia förän klockan 1.
Då pallade jag inte gå dit, för jag var rätt så trött också. Jag smsade Sofia och sa det. Rebecka ringde även innan och då sa jag det till henne, men hon blev typ sur :S.

Nu ska jag nog kolla på Baby mama med Denise.

Jag lägger in bilder från cupen någon gång i veckan! :)

PussOchKram /Simone!<3

5/2-09 -- Provdag "/

Idag var det svenska prov, fan vad dåligt det gick, asso jag kunde ingeting, det ända jag kunde var typ bara vad substantiv, adjektiv och verb ä för något, haha. Jag suger verkligen på alla ämnen i skolan.
Idag hade vi idrott som första lektion och då körde vi typ "handboll" asso vi var tre lag i en halv idrottshall, det var as kul!
Sen hade vi svenska och då hade vi ju prov som ni redan vet. Efter svenskan hade vi syslöjd, det var kul, jag är nästan klar med min "döda råtta", jag ska bara fylla innehållet. Sen hade vi lunch och då åt jag "spagetti och köttfärssås". Sen hade vi språk, då fick vi träna på det som vi ska kunna till provet. Efter tyskan hade vi matte och det gick väll bra och sen hade vi bild, det vi håller på med just nu är inte så jätte roligt, och det blir as fult "/.

Efter skolan så fick jag, Rebecka, Sofia och Fredrick skjus "hem" eller till busshållplatsen av Martin, men det är ju skit nära där ifrån så tack, tack Martin (Sofias pappa).
Jag, Sofia och Rebecka gick först hem till min mamma och där hämtade vi mina benskydd som jag behöver imorgon till cupen och Fredrick gick hem till sin moster. Sen gick jag och Rebecka hem till Rebecka och Sofia gick hem till sig.
Hemma hos Rebecka kollade vi på tv och så åt vi mellis.

Just nu kollar jag på tv, det är typ inget roligt så jag får väll kanske spela lite på datan.


Outfit idag;
Ljusrosa linne från Gina tricot
Grå "tunika" från Gina tricot
Svarta leggings från H&M
Grön, vit randiga strumpor från Newbody
Svarta stövlar från Skopunkten

Hårfrisyr;
Uppsatt i en toffs

Smink;
Puder

PussOchKram /Simone!<3

snabbis innan kvällen!

hejsan.   ") <333
det här var inte valigt att ajg skriver två inlägg på en kväll.. nu har jag duschat och så har jag pratat med amanda men jag ångrade mig för jag ville så himla gärna bada så det ska jag nog göra också men man vet aldrig, men annars så kommer jag tillbringa min kväll med två av mammas goda bullar, en kopp te och "om jag kunde drömma"
härlig myskväll det! asså jag har ingening att säga mer nu men men, nu ska jag fortsätta prata med söta amanda på msn ett tag innan jag beger mig till sängen för att läsa, dricka te, äta bulle och kanske kolla på gilmore girls (första säsongen) asså man fick dom på mc för as länge sen men jag har aldrig kollat på dom men nu kollade jag för det fanns inget annat att kolla på och det var faktiskt bra så är det ett nytt favoritprogram som är på väg in i mitt liv nu!? hmm..   :)
rebeckapussar


klasskatastrof på idrotten nu igen!

heloooou! nu är jag frisk och as glad.   :)
idag var det en tjej i min klass som bröt näsbenet på idrotten, aj!? asså det är alltid någon i vår klass som bryter armar ben näsor eller annat.. vi har världens otur,, åååh!

asså alla holler på att säga " åååh, gud vad bra twilight var!!" och liksom jag är så himla trött på det för jag får inte se den en på ett tag,, hmm,, för liksom min brorsa ska ladda ner den men han laddar inte ner den förns den finns på dvd kvalitee, "(
så jag får vänta ett tag till men det är endå ganska bra för jag holler på att läsa första boken just nu,, asså jag har haft den i en evighet snart men jag har ingen fritid så jag hinner inte läsa ut den,, baaajs! + att det är ju roligare att se filmen om det är dvd kvalitee för då hackar det inte eller något sånt för det är ju tråkigt att se om den hackar eller om det e något annat fel,, men ajaaaa, snart kan han nog ladda ner den för den borde komma ut på dvd snart!!

idag så var jag i skolan och jag fick träffa erica som har varit i spanien *HOST NEGER! asså hon är så himla brun och fin,, åhh. vill se ut så nu!! jag älskar dig erica..


till amanda och simone:
nu får ni ta och bli friska!!  :) <333






ååååååååååh, vill se twilight nu nu nu!! men liksom jag orkar snart inte bry mig om att jag är mitt i boken för jag har gjort så förut. rebeckapussar!

4/2-09 -- besatt av twilight <33

Älskar Twilight! Asso fyfan vad den filmen är bra, för alla som inte sett den så rekomenderar jag den, den är verkligen den bästa filmen jag sett.<3
Finns så många snyggingar, hahaha!


Lite bilder!
Edward och Isabella (Bella)



Hela "gänget" :)<3



Hahaha, fan så jag garvade åt denna bild, as sköön! :D



Edward!<3



Jacob Black!<3 (8-pack)



PussOchKram /Simone!<3

4/2-09 -- cup på fredag

Sjuk idag igen "/ Asso imorgon  S K A  jag gå i skolan, även om jag skulle må hur dåligt som hellst! Fast jag tror att jag kommer må bra imorgon, jag mår inte så jätte dålig nu iallafall.

Nu längtar jag till cupen på fredag (ÅBK cupen). Det kommer bli skit kul att spela den, jag vet inte varför, men det känns som om det kommer gå bra för båda våra lag och det får vi hoppas. Det skulle vara kul att komma iallafall etta, tvåa eller trea för en gångs skull när jag är med, haha, det går typ alltid dåligt när jag är med och annars så går det skit bra, hehe.

Ojuste ja jag skulle ju gå ut med Ozzy, sen ska jag och Denise nog kolla på Twilight, och så ska vi kanske försöka äta lite. Jag är typ skit hungrig, men så fort jag går in i köket så blir jag illamående "/
Jag kanske tar lite kort när jag är ute, men jag kanske inte lägge in dom, det beror på om jag hittar sladden.
Det är skönt att ha hund, asso man skulle ju inte komma ut något annars, och det är ju bra med frisk luft när man är sjuk.

PussOchKram /Simone!<3

sjuk!!

hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida men simone har ju varit här och varit duktig och skrivit..hhhee. idag var jag sjuk som jag var igår också därför har jag inte orkat skriva men jag tror att jag ska till skolan imorgon men jag vet inte.. det enda jag gör på dagarna är att kolla på tv, sova, läsa och skicka sms så liksom jag har inte speciellt mycket att berätta.. ahahhaaa.a :D
på fredag är det åbk-cupen för f-95 och jag skulle varit med men jag sa att jag inte ville för jag suger på innomhusfotboll men jag ska kanske dit och kolla för jag fick nyss veta att det kommer stå tre roliga fjortiskillar i cafeterian som är roliga att prata med så lite sällskao får jag säkert..   ") <3333
aja, nu ska jag spela lite spel på internet men det var lite allt möjligt..
pussarochkramar ®

3/2-09 -- Sjuk "/

Vad har ni gjort idag då? Jag har bara vait hemma och typ sovit och kollat på tv, juste jag har även gjort två bilder på PS, jag lägger in dom sen.
Jag är hemma för att jag är sjuk, jag hatar värkligen att vara sjuk!
Denise ä också sjuk, vi båda två är magsjuka "/ Vi kollar på lipstick jungel, den är faktiskt rätt så rolig :) och så gnager jag på en skorpa, men det är så jävla motbjudande att äta när man är magsjuk!


Två bilder som jag fixat;






PussOchKram /Simone!<3

2/2-09 -- alla sjuka!? "/

Hejsan, idag har jag varit i skolan, det var skiiiiit tråkigt, alla var typ sjuka "/ Men vi hade rätt så bra lektioner, första lektionen hade vi idrott och vi hade simmning, det var skit kul, vi övade på "livräddning" och så simmade vi utan att använda armarna :O haha det var rätt så kul.
Den andra lektionen hade vi svenska och då gick vi igenom allt som vi skla kunna till provet, så nu tror jag att jag kan det mesta. Sen hade vi lunch det var skit äckligt så jag åt ett knäckebröd och sen hade vi språk (tyska) vi hade Elin vår mentor som vikarie, vi körde bara hänga gubbe en gång och sen fick vi håltimme resten av lektionen eftersom att hon inte kan tyska. Efter tyskan hade vi NO och då gck vi också igenom saker som vi ska kunna till provet, men dom grejerna måste jag öva in för jag fattar inte domdära kluriga orden som hon säger ").
Vi hade ingen SO idag för alla klasser hade "halvstudiedag" från klockan halv två, så denna dagen gick jag bara i skolan fyra och en halv timme.

När jag kom hem åt jag mellis, jag var riktigt hungrig då efter som att jag inte ätit någon frukost och bara en knäckemacka till lunch.

Jag såg att länken i förra inlägget inte blev rätt och jag orka inte ta bot det inlägget "/.

Nu sitter jag framfö datan och tv:n och kollar på nått tråkigt, ska byta kanal nu!

Fan jag måste plugga också, vi har svenska prov på torsdag och sen så har vi NO prov vecka åtta. Fan vad jag  H A T A R  prov!

PussOchKram /Simone!<3

Har skapat en nedräkning till Spanien

Spanien (klick)


1/2-09 -- mår dåligt helt plötsligt

nu helt plötsligt började jag må illa, och har fått ont i huvudet :( Fan hoppas att det blir bättre tills imorgon, ska ta en ipren eller alvedon (vad är skilnaden?) och sen ska jag gå och lägga mig. God natt /simone!<3

fotboll (:<3


1/2-09 -- träningspass och film

Hellojsan! Nu är jag irreterad igen "/ asso jjag skulle på träningen idag, men pappa var och städade på hans jobb och då kom jag på typ klockan kvart i fyra att jag skulle på träning och så ringde jag pappa, asso det gör ju inget om man kommer lite försent, men ah då när jag skulle byta om, jo gissa!? såklart så har jag alla mina träningskläder/benskydd/skor och allt sånt hos mamma.
Fyfan så irreterande!!!
Men istället för träningen så gick jag ut och gick och joggade lite men det var ganska halt så det var svårt att jogga, och sen efter när jag kom hem så hade jag lite "styrketräning" haha, nej men jag körde armhövningar, rygglyft, situps, plankan och så spelade jag lite fotboll ute.
Det var fan jobbigare än att gå på träningen, man kan säga att det är som träning.
Men det är synd att det inte kan räknas som en träning, för asso nu behöver man gå på träningar för att få vara med på cupen i helgen, det är så PISS att missa en träning "/.

Snart ska jag gå och duscha och sen ska jag kolla på filmen som vi hyrt :).


Denhär annonsen hittade jag på åbk:s hemsida.


För att hjälpa till med att skänka kläder och tillbehör så kan ni gå in här, hur ni gör får ni läsa på deras sida.

PussOchKram /Simone!<3

dagen "kortfattad" ") <3333

hejsan bloggen.  <3333 :)
idag har jag först varit på min brorsars innebandymatch men dom förlorade så det var inte världens roligaste att kolla på.. sen kom jag hem och började kolla på en film men sen klockan tio i fyra upptäckte jag att jag var försenad till tränigen för den börjar fyra och jga hade inte packat eller något så då fick jag panik och fem över fyra skjutsade min mamma mig så jag var bara med en kvart av joggningen och träningen var faktiskt kul,, ska  försöka börja gå på alla fotbolls innomhusträningar nu!
ajaaaa, nu sitter jag och käkar godis och läser ur "om jag kunde drömma"
nu ska jag fortsätta läsa.
pussisar ®

Dagar kvar till spanien

108 dagar, 12 timmar, 5 minuter kvar innan jag och mitt fotbollslag drar till Spanien :D<333


tjejkväll och släktkalas.

hejsan allihopa! igår var det jätte trevligt men idag när jag skulle hem så tog jag bara bort det jag hade sovit på men det var ju både min och simones tjejkväll så jag borde ha gjort mer men jag hann verkligen inte för min pappa dampade i telefonen och så så jag var tvungen att springa ut och åka hem men om jag och simone har en till tjejkväll någon gång så ska jag "planera" bättre så att jag får städa och fixa mycket för det var välldigt idiotiskt av mig att inte hinna hjälpa till.. förlåt simone!! asså jag ska göra mycket bättre nästa gång.

idag så kom min pappa och hämtade mig och var as förbannad och vi åkte till centrum för att handla allt till släktkalaset för markus för han blev ju femton och då  skulle hela släkten forstén komma.. och det var hur helt trevligt som helst och dom är fortfarande kvar och kommer nog vara kvar några timmar till för dom skrattar och har det jätte kul där nere medans jag sitter här för jag skäms för att jag inte jälpte simone mer imorse och pappa är fortfarande sur på mig..
ååh!!!!!!? störande,, ajaaa. jag får prata med simone på måndag eller imorgon och så får jag vell gå ner snart och försöka lösa allt med pappa också..
jag är as trött men kommer inte kunna somna eftersom att dom har högsta volym på musiken där nere så hela huset typ hoppar upp och ner.. nu ska jag försöka läsa lite i boken som jag aldrig kommer någonstans i efetrsom att jag inte ahr någon jävla fritid... men jag kommer inte kunna oncentrera mig på boken för jag hör musiken så jävla högt.. aja.. ska kanske messa med någon rolig.. hehehheehe!

pussssssssssss®

1/2-09 - Kort sammanfattad kväll + bilder

Hej igen! Efter förra inlägget har jag åkt hem till pappa ochvi har ätit middag och så har vi kollat på en film som gick på tv.
Juste det kan hända att bokstaven "r" inte kommer med ibland när jag skriver för den är cp, asso bara den knappen "/.
Filmen som vi såg var as bra och rolig, tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette, men, men.

Haha nu är det februari!


Nu kommer lite bilder från igår natt!

Matilda och jag <33


Jag och Rebecka (jag driver)


Jag, lite sne xD


Jag igen :)


Jag, Matilda och Rebecka! (:


Matilda och jag <33


Jag och Matilda, Matilda kör på "bagie" x'D<33


Nöjda!? :D Det kommer komma lite fler bilder sen när Amanda har lagt in bilderna från hennes kamera. Domhära bilderna var efter att Sofia och Amanda hade gått hem "/

PussOchKram /Simone!<3

RSS 2.0