long time ago


bild på amanda mig och simone när vi larvar oss framför webbem-
hahha, jag älskar er tjejer!     <3333333

tjuuubreh gott folk! nu var det ett tag sen någon av mig och simone skrev så jag tänkte "nu klämmer jag in bloggen i kalendern" det har inte hänt så himla mycket den här veckan för mig förutom att idag så spelade jag innebandymatch och jag stog i mål för jag mådde inte så himla bra men det gick bra och vi vann med 6-3 på hemmaplan och imorgon (måndag) ska jag och mitt lag och det andra laget sitta som sarjvakter på TFC-AIK, och jag hoppas tfc vinner... :D
imorgon så ska jag till skolan och träffa alla roliga personer och ha det tråkigt på lektionerna. juste vi fick reda på våra so prov vad vi hade fått men han kunde bara räkna upp fyra stycken som han visste säkert hade fått vg eller mvg och jag sofia och malin fick vg och sofia s fick mvg (nöjd över mig själv) men liksom jag tycker fett synd om as många i vår klass för vissa har liksom ansträngt sig mer än mig och vissa har jobbat arslet av sig för det här hemprovet och så var det jag som klarade mig. orättvist men men...... jaja, nu ska jag fortsätta spela bubble trubble    XD<3
kramar eran egna rebecka.


juste såg ni idol? asså ofta man blir så glad att man nästan holler på att dö för honom??!? asså visst jag tyckte han var "rolig/cool" men han skulle verkligen inte vinna och han skulle åka ut för han sjunger inte bra menmen,, hahahhahaaa. stackars den där tjejen hon grät säkert as mycket för att han åkte ut, själv satt jag och gravade när jag såg hur hon var..

en snöig måndag

hejhej.
idag har ja vart i skolan, vi hade först idrott o sen så hade vi svenska o sen lunch o sen så skulle vi haft språk (tyska) men vår lärare hade blivit insnöad XD haha nej men ja tyckte det lätt lite kul :D men hon kom iallfall inte, då hade vi håltimme o sen så hade vi NO, jag hade inte gjort provet än för ja va sjuk då så ja gjorde dt idag, OJOJ, gick typ as dåligt :O
efter NO så skulle vi haft SO men vi fick ledigt för att vi hade haft ett hemprov.
vi skulle lämna in dt hemprovet, o ja vet inte hur dt har gått, man vet lixom aldrig med lilla filur tony, haha nej men han dömmer så konstigt :O man måste ha as mkt fakta :O ohoh

o fyfan vad dt har snöat idag asso, när ja skulle till min mamma, hon skulle köra hem mig då va typ hela berga på parkeringen o ja ba, hmm vågar ja gå förbi, hah ja typ sprang:*O
asso söra o berga brukar typ ha

igenkligen skulle ja ha vart med rebecka o amanda men ja kom på att papisen fyller år idag så ja åkte hem, o nu så tror jag att pappsen o denise kommer hem (denise=syster) XD haha


   haha sexy :D
 
hej svejs lever pastej, asso vrf säger man så? :O dt rimmar ju inte äns..... :O

SNÖ! <3

hejhej, nu är det rebecka som skriver för liksom simone gick precis hem men jag kan berätta om min och simones dag, först så ringde jag henne och fråga om vi ksulle hitta på något och då sa hon visst och sen när hon kom hit så gick vi över till matilda wicksell och sen så gick vi tre töntar och åkte pulka i en as liten backe, skojj skojj. och sen så gick matilda hem till sig för hon frös och jag och simone gick hem till mig och tog lite kort på min baksida i snön. och sen gick vi in och åt mackor och drack varm choklad, gott och mysigt.
kramar från rebecka



Here I´m ^^

hej alla snälla som läser våran blogg :)
som ni kankse har märkt är det mäst rebecka som ä aktiv i vår blogg, men jag ska försöka bli bättre på att skriva oftare, elr jag ska iallafall försöka:)
igår gjorde ja samma saker som rebecka förutom att ja inte va med nån på kvällen, o då hade ja dt bara piss tråkigt:(
idag hade ja först en extra träning innan cupen som är nästa helg. (i fotboll)
efter träningen åkte ja hem o duchade o så o sen fönade ja håret o bytte om, typ vid två åkte ja o min papi o hämtade amanda för han skulle köra oss till vaxholm, där rebecka hade innebandy match, dom vann :)
efter hennes match skulle vi åka till kista, vi gick på bio "madagaskar 2" haha as kul elr ja tyckte dt iallafall... "I like to move it move it - He liket to move it - She like to mive it move it - We like toooo ---- MOVE IT". haha typ min favorit av filmen o sen oxå " dt är mycket roligare om man håller upp armarna såhära :D haha, ja typ as garvade XD
efter filmen åkte vi hem, ja skulle egenkligen sovit hos rebecka, emn vi hade glömt att vi har träning halv nio på morgonen imorn så vi skippade dt :(:



juste fan, vem fan är dt som skrivit dtdära jävla inlägget, o sen skrivit att dt är från mig till rebecka, asso den kan gå o ta sig !

/ kram simone

REBECKA SKRIVER.

Hejsan rebecka här igen, asså tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg ikväll för jag ska vara med två kompisar ikväll och så men men! Idag har jag bara haft en tråkig vanlig dag i skolan men imorgon och ikväll blir det roligare för imorgon ska jag först spela en match mot vaxholm och jag kanske måste stå men hoppas inte det för jag spelar i ett nybörjar lag för så vi har inte någon målis än men det kommer vell så småning om och efter matchen ska jag och simone och amanda kolla på bio "madagaskar 2" hahah.
aja, nu ska jag och the geeks hitta på något att göra och sen hämta sofias hund.
puss på er
!

photos on simone and rebecka


REBECKA HÄR!

tjuubreh! nu är det rebecka som är inne och skriver ett inlägg i min och simones fina blogg. vi har fixat lite snabbt så det blev inte världsbäst men jag lovar att hon och jag ska komma på något kul att göra med bloggen så den blir roligare att skriva i och roligare för er att läsa om det nu är någon som läser vår blogg fast vi började idag så det kommer vell läsare så småning om.

vad har alla gjort idag då?
jag har varit i skolan och haft tråkigt som vanigt och på idrotten hade vi styrka och fotboll och det var ganska kul och sen så hade vi syslöjd med vår mentor hans och han kan inte sy om man säger så och sen så slapp vi bilden, jippppi!
och sen så åkte jag och simone hem till mig och bakade rulltårta och satt oss och plugga so, vi har hemprov och jag har panik för det för det känns som om jag inte kommer hinna skriva klart. och sen så kolla vi lite på tv och tog det lungt och sen så gick vi upp och då kom vi på den brilljanta idén om att starta en blogg, funny funny.. och sen så åkte simone hem och jag snacka lite med kompisar på msn gick ner och åt och hängde tvätten eftersom min gulliga mamma bad mig om det och nu sitter jag här och skriver. simone och rebecka är bäst så att ni vet!  ;)
kramar rebecka.

välkomna till vår nya blogg

hejhej. nu är det så att simone och rebecka har startat en ny blogg och vi hoppas att ni kommer läsa vår blogg och vi ska så småning om fixa till den så den blir lite roligare men tills dess får ni stå ut.

kram, från simone och rebecka

RSS 2.0