Skriver typ inte här längre!

Hejhej, ni som väntar på att någon ska skriva (som det säkert inte är xD, haha) så skriver vi på våra egna bloggar nu för tiden xD.

Rebeckas blogg;
Stoltforstenare.blogg.se
Simones blogg; Simonesfotoblogg.blogg.se

Kanske kommer något inlägg lite då och då, men det är inte säkert.

Puss och kram, Simone & Rebecka<333


6/5-09 -- Ett tag sen nu...

Hejhej! Nu var det ett tag sen varken jag eller Rebecka skrev, men nu har jag tid att skriva ett litet inlägg ;). Idag har jag varit med Rebecka efter skolan, vi kollade på TV och datt vid datan, det var en skön efter middag :).

Ska kanske läsa snart ;).  Ha en fortsatt trevlig onsdag!

PussOchKram /Simone!<3



hema igen

hejsan allihopa, har inte skrivit så myket men jag har haft fullt upp men orkar inte berätta allt jag gjort för ajg är as sur och tröttt, för jag kom hem från täby för ett tag sen och då tänkte jag direkt ringa simone och fråga om vi skulle göra något men då säger mamma och pappa: neeej. du har varit med kompisar hela helgen!

åååh! suck..

ajaaa,skagå nu och kolla på film och dricka läsk. puss på er! (: <333333333 / rebecka

3/5-09 -- Fotbollsmatch snart.

Hejhej! Snart ska jag åka till samlingen, för jag ska ju spela match sen, samlingen är halv fyra och det är den ju om 25 minuter ;).

Har inte så mycket att berätta, men nu ska jag ta på mig skorna och åka :D.

Ciaoo!

PussOchKram /Simone!<3

3/5-09 -- 18 1/2 dag till Spanien :D<3

Nu är det bara 18 och en halv dag kvar tills jag och mitt fotbollslag åker till Spanien... Jippie juhuu! Fan vad kul det kommer att bli :).
Men jag måste köpa en ny bikini och nya shorts innan vi åker, det är verkligen ett "måste".

Just nu kollar jag litte på Nelly.com, ska se om det finns några snygga shorts där :). Sen så har vi samling halv fyra med fotbollen, för då ska jag spela match :).

Har inte så mycket att säga, för min helg har varit skiiiiit trååååkig!

Juste, jag har faktiskt börjat skriva på min andra blogg nu:). Typ sex inlägg på två dagar xD haha, jag hade skit tråkigt igår, som ni kanske fattar ;).

Nästa helg vill jag åka till grönan, är det någon som vill följa med, säg gärna till då  :).

PussOchKram /Simone!<3

18 dagar tills Spanien!

1/5-09 -- Dusch-tjuv

Fan min syrra tog dushen precis när jag skulle hoppa in, så nu får jag vänta. Vi har ju en till dusch men där har vi inte schampo och balsam så jag måste ändå vänta :S. Skit också, jag som ville duscha nu...
Ni får nån bild istället.


 Haha fett ful jag är, men bakgrunden är så fin tycker jag, haha.

PussOchKram /Simone!<3


1/5-09 -- Hur tråkigt får man ha!?

Hejhej, asso igår och idag har varit dom råkigaste dagarna i hela mitt liv, jag har inget att göra, det händer liksom aldrig något här i Åberga, och om det är något som händer såkan ändå ingen kompis typ, skit tråkigt...

Nästa helg ska jag typ till grönan tror jag, eller jag haer iallafall snackat om det, frågade en  men hon sa att hon inte skulle dit i år, men nu är hon där iallafall :S. Kul, kul, kul...

Nej men usch så råkigt jag har, är det verkligen ingen som är hemma eller !?

Igår kollade jag påTwilight och så beställde jag en tröja och ett par byxor från gina så dom kommer jag nog få nån gång nästa vecka :).

PussOchKram /Simone!<3


RSS 2.0