30/4-09 -- Valborg

Hej alla glada, sura, roliga, O.S.V ;).
Idag har jag varit i skolan och då hade vi slöjd och andra saker, men på slöjden sågjorde ja klrt mn tunika så ni får en bild på den nån gång nästa vecka då jg fått tillbaka den.

Efter skolan så åkte jag och mamma till Elgiganten och då köpte jag Twilight-filmen :D. Det är fan mer än en timmes extramaterial. Så nu har jag iallafall något att göra ikväll.

Just nu kollar jag på "Vänner" och snart ska vi väll äta,ska kanske dra ner till elden och se om det är nån rolig där, men det kommer det säkert inte vara eftersom att alla gör något annat, eller Erica kanske är där, men jag är inte säker, det skadar ju aldrig att gå dit ;). Eller är det någon sopm vet att ni ska dit och vill hitta på något? ;).<3

  ÄLSKAR TWILIGHT! <333


PussOchKram /Simone!<3

29/4-09 -- Twilight :D♥♥♥

Hejhej! Idag har jag varit i skolan, vi har haft långidrott och då lörde vi "Mattrugby", Toppsandy" haha d det heter)och såkörde vi "Sillas Special" haha.

I måndags var ag med Rebeckaoch Sofia och vi spelae minigolf och åt B&J, mumms. Vi to lte bilder så ni får någon här nedan :D♥.

Imorgon så kunde ingen göra något på kvällen, så jag får väll vara hemma "/. Fast jag såg att Re´becka har skrivit att hon kanske inte ska vara med "Täbytjejerna" så vi kanske kan göra något,men jag vet inte för hon har ju varit sjuk idag och igår "/.

JUSTE IDAG KOMMER TWILIGHT-FILMEN UT :D♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ SKA KÖPA DEN IMORN
TROR JAG xD HAHA, VILL SE EXTRA MATERIALET OCH SÅNT :D.
ÄLSKAR TWILIGHT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


PussOchKram /Simone!<3

  

(Ni får fler bilder nån gång)

snabbt

hejsan sköööningar! snart ska jag och kolla på fotbollsträningen som jag egentligen skulle vara med på men jag gick hem från skolan idag och jag har fortfarande ont i huvudet så jag står över idag men kolla skadar nog inte.

vad ska alla göra under valborgs helgen då? (: <3

jag ska kanske till täb för först skulle jag dit men nu är jga inte säker på att dom fick längre för dom kanske måste vara med sina familjer så om jag inte ska vara med dom ska jag typ vara med familjen..

ajaa, måste ringa sofia nu. pusssss
R

28/04-09 -- Trött "/

Hejhej! Idag har jag varit i skolan, det har varit en helt vanlig dag förutom att vi inte hade någon engelska så vi slutade halv två istället för tio över två :). När jag kom hem så åt jag mellis och sen kopplade jag in vår fotoskrivare till datorn så ikväll kommer jag skriva ut en massa foton xD. Haha.

Om ett tag ska jag rida, har verkligen ingen lust att rida idag, och Rán som jag rider är tråkig att rida, eller hon är skit långsam och så är hon så jävla grinig på dom andra hästarna så jag hoppas nästan att vi ska rida ut, för då ser inte Tina (ridlärare) vad man gör xD hahaha.
Nu var det skit länge sen jag red Katla 3. Jag vill rida den lile tjockisen xD haha.

Föresten vad ska ni göra på torsdag då det är Valborg? Någon/några som vill hitta på något?
Reebcka ska vara i Täby med sina kompisar där och Erica kanske skulle vara med sin pappa eller vad hon nu sa, så vill (Amanda & Sofia + kanske Erica) göra något då? Eller vad ska ni göra?


Aja nu har jag inget mer att skriva...

PussOchKram /Simone!<3

 (Cypern♥)


27/04-09 -- Snart kommer jag Rebecka xD

Tjuhu! Just nu sitter jag och lyssnar på Twilight-låtarna, asso jag älskar dom, kanske inte jätte, jätte bra vad ni andra tycker men dom är så härliga och så är det så bra texter ♥...

Snart ska jag cykla till Rebecka och där ska jag vara med Reebcka och Amanda och kanske Sofia, jag vet inte om hon ska vara med för igår sa hon kanske.
Vi ska typ spela mini-golf och "plugga", vi har ju hemsudiedag idag ;). Sen imorgon ska jag till mamma och då ska jag nog skriva ut mitt brev till Rob♥♥♥♥. Imorgon ska jag även rida, jag rider en ganska tråkig häst "/.

Ska nog cykla snart, ska till mamma innan och säga "hej", haha.

PussOchKram /Simone!<3

 Sitter på Denise data så jag får a någon bild bara, det är på när jag + min familj + mormor och Jan var i Öserrike typ 2006, ska ju dit med Rebecka i sommar :D♥♥♥ (det är jag som har röd tröja xD) hahaaha. Det är så jävla fint där, längtar så jävla mycket och det blir kul att träffa släkten som bor där, det var skit länge sen :D.

26/4-09 -- Trååkigt!

Fyfan vad tråkigt jag har nu. Jag hade så tråkigt att jag cyklade fram och tillbaka till mamma, då såg jag även att Amanda var hos Sofia när jag cyklade förbi, så henne kommer jag då inte vara med och Rebecka är hos sin mormor och morfar,eller jag tror iallafall att det var hos dom hon var, där skulle hon äa sa hon, hehe.
Prutt vad tråkigt jag har, ska kanske rita något, kanske Edwars möjligtvis... ;).

PussOchKram /Simone!<3

26/4-09 -- Matilda ^o)

Hejhej! Idag har jag varit med Matilda, vi har hoppat med Ozzy och en annan hund som heter Saga, så vi har varit ute hela dagen, men Matilda åkte typ hem för en halvtimme sen eller något.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Igår var jag ju med Amanda och då skulle jag vara hemma med familjen på kvällen så jag och Amanda kanske skulle sova idag, men jag är inte riktigt säker eftersom att Sofia skrev att hon kanske skulle vara med Amanda på sin blogg :S.
Så det kanske bara blir en tråkig hemma-kväll. Fast jag skrev till Rebecka och frågade vad hon gjorde så om hon inte ska göra något så kanske vi kan vara om hon får :).

Det är så skönt att det är så fint väder nu, det känns verkligen som sommar just nu, idag och igår hade mn ju typ lust att gå och bada. Fast när jag var hos Amanda så såg vi att det var jätte mycket is i deras lilla damm :O haha konstigt.

Imorgon har vi hemstudiedag, det blir skönt, fast vi har ganska mycket som vi ska göra, men vissa saker går nog snabbt (Får vi hoppas). Men det betyder nogiallafall att det kommer komma något inlägg under dagen, om jag inte är med någon :).

Usch vad jag har tråkigt nu... Säg till om någon vill göra något ;). Ni kan ju skicka ett sms :), för nu ska jag ut och lägga mig i solen om inte min tomt är helt skuggig, men jag tror att det är sol på trampolinen, eller på baksidan, så håll tummarna, kommer även lyssna på musik. Haha kanske inte så intressant att veta för er men jag bara skriver det jag ska göra xD. Hehe.

LÄNGTAR SÅ TILL NEW MOON! ♥♥♥♥♥ x 10,000.

PussOchKram /Simone!<3

Edward Cullen / Robert Pattinson

Två bilder som jag ritat, det ska föreställa

Edward Cullen / Robert Pattinson.


 






Munnen blev lite konstig på den övre bilden.
Vad tycker ni?

25/4-09 -- MandaPanda

Hejhej! Igår efter skolan så var jag med Amanda och vi har även varit idag, ända tills klockan sex typ :).
Igår kollade vi på Twilight (♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Älskar verkligen den filmen, särskilt Edward Cullen) Vi kollade även på Talang2009 och så såg vi nån konstigt serie, haha.
Sen idag har jag och Amanda hoppat trampolin hemma hos mig och sen så åkte vi hem till Amanda och då hoppade vi också trampolin. Sen köpte vi också B&J, mumms! Ny favorit, "Half Baked" Skiiit god, hahaha.

Just nu har jag precis kommit hem från Amanda och Pappa håller på att laga mat, sen ska vi äta.

 Nu håller jag på att föra över bilder så jag kommer lägga in en eller två bilder här i slutet :).

PussOchKram /Simone!<3


23/4-09 -- Andra inlägget idag. YEAH

Shuu Breeh! Har ni haft nått spännande för er nu ikväll då?:) Jag har varit på träning och det var ganska kul faktiskt, jag och Angelica var ju bäst denna träning också, hahaha.
När jag kom hem från träningen så åt jag och snart ska jag duscha, jag skulle bara fråga Amanda en sak.

Ha en bra fredag, jag kanske kan skriva imorgon.
PussOchKram /Simone!<3

 Haha när jag var en pyttekorv xD <3

23/4-09 -- Kort inlägg

hejhej nu var det länge sen, men jag har tpinte tid att skriva eller så orkar jag inte. Idag har jag varit i skolan och det var tråkigt (som vanligt). Senare ska jag på fotbollsträning på maggan.

Imorgon ska jag till skolan och sen ska jag vara med Amanda, vi har inte bestämt var än men det löser sig nog, vi ska ha "Twilight-kväll", hahahaha. OMR xD<3

Jag kanske hinner skriva sen efter träningen, men vi får se.

PussOchKram /Simone!<3


töntat sig med bästisarna idag!

tjena coolaste bloggläsare! (: idag har jag varit i skolan och den var inte speciellt tråkig för det blev bra efter lunchen då vi hade tre timmars idrott och  det var fotboll, det var as kul men mitt lag var typ sämst.. men det var typ mitt fel.. hmm,.? jag sa ju att jag sög på fotboll.
sen efter skolan var jag med simone och sofia och vi töntade oss lite och så men det måste amn ju få göra någon gång. ^^ eller, har jag fel?
det är alltid kul att vara med dom två, dom gör liksom dagen bättre! (: älskar er.
ajaaa, nu ska jag fortsätta chatta med tönten (sofia) thea och amanda. ses senare suckers!

top model!

Hejsan alla söta och fula! (: <333
idag har jag varit i skolan och den var inte speciellt rolig men men,,  man får väll göra det bästa av dagen ialla fall för det! ^^
ikväll har jag innebandy-träning och gissa om jag har längtat för jag har inte spelat innebandy på en hel vecka.. "suuck"

Just nu sitter jag hemma hos sofia och kollar på top model för egentligen skulle jag till thea i täby innan träningen men jag hade glömt min innebandyklubba och vattenflaska i bilen och jag är inte säker på att pappa skulle komma ihåg det för han glömmer alltid saker som är viktiga så jag tog bussen hem istället till sofia och nu sitter vi här och funderar på vad vi ska göra men nu ska jag typ skriva på min andra blogg " stoltforstenare.blogg.se " och sen ska jag fråga sofia om hon vill gå ut och hoppa trampolin och kanske ta lite roliga bilder!! SES SENARE SÖTNOSAR!



(här är en bild på simone och mig för typ ett år sen eller mindre tror jag.
jag älskar dig mest av allt sötnosen min!)

18/4-09 -- Skrivit brev till Rob :D<3

Haha, läste på en annan blogg att hon hade skrivit till Robert Pattinson och skickat med en bild som han sen signerade, nu har jag också gort det, haha. Hoppas det går fram :D ÄLSKAR ROBERT PATTINSON!<3333333333333333


 lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove


PussOchKram /Simone!<3

Frågestund!

Fråga JA eller NEJ frågor (Frågor då vi bara kan svara ja eller nej på) Ni får fråga precis vad ni vill, men om det är för personligt så svarar vi inte på det. Om ni vill ställa en fråga till mig (Simone) så skriver ni "Simone" innan inlägget och om ni vill fråga Rebecka något så skriver ni "Rebecka", om ni vill fråga oss båda npgot så skriver ni "Båda", enkelt va!?   
:)<3

18/2-09 -- Rubrik!?

tjohojsan... Det blev ingen Rebecka idag, hon är typ sjuk "/. Krya på diig! Fast hon mår bättre nu :DD.

Jag har startat en ny blogg, "Simonesfotoblogg" heter den, jag kommer självklart skriva på denna blogg också, men jag tycker att det är kul att göra nya headers och såna grejer, asso aixa på bloggen, på denna bloggen kan jag ju inte göra som jag vill, det är ju mon och Rebeas blogg så vi måste ju bestämma tillsammans :).
Efter detta inlägg kommer jag fixa en header till den bloggen så den kommer nog komma in idag :D.


Idag har jag haft SKIIIIT tråkigt, pappa har städat hela dagen så han har typ lyssnat på musik på tv.n så jag har inte kunnat spela Wii. Det är typ skit fint väder ute, men så jäävla kallt asso, jag tänkte gå ut och ta kort men jag frös typ häcken av mig :S och i morse så snöade det typ, asso jag hatar snö, det ska vaa sommar nuuu.
Men jag ska nog klä på mig varma kläder och gå ut och ta kort eller hoppa trampolin, då blir man ju iallafall varm :).

Imorgon ska jag spela match, vi har samling kvart i elva, så ag kanske kan träffa Rebecka en liten stund efter matchen, om det går :).


haha, bild från skolavslutningen typ år 2006 xD, det är på mig, Rebecka, Melvin (Sofias bror) och Sofia.


PussOchKram /Simone!<3

"Tävlingen"

Hehe, bara två som var med i tävlingen och därför skriver jag både en etta och den som kom tvåa.

1.a plats - Swedburg.blogg.se

2.a plats - Elsa (Hon skrev ingen blogglänk utan bara sitt namn)



Kanske kommer fler sånna tävlingar men då får vi hoppas att fler vill vara med xD <3


17/4-09 -- 17 again

Hejhej alla läsare :). Idag har jag varit i skolan, det var väldigt drygt i skolan, men sen efter skolan drog jag och Amanda till Täby C, jag köpte bara ett puder, sen så gick vi på bio, vi såg 17 again med Zack Efron. Den var väldigt rolig faktiskt.

JAAAAA, nu har Rebecka kommit hem!!! Hon ringde mig och vi pratar just nu :D, Vi ska typ vara imorgon, JIHUUU, kul att träffa henne igen!!!

Nu ska ja fortsätta snacka med Rebecka. Jag kanske skriver imorgon också :).

PussOchKram /Simone!<3

fem saker som jag ska och kanske ska göra från maj-augusti (Spännande)

♥*Spanien med fotbollslaget
♣*Göteborg eller kryssning med Mimmi
♥*Gotland med fotbollslaget
♥*Österrike med Rebecka, pappa, Denise och Sandra
♣*Grönan (måste ju testa den nye xD)


Som ni kanske märker så har jag skiita tråkigt, haha.
Dom sakerna som har ett ♥ framför sig vet jag att jag ska göra och dom med ♣ framför kanske jag ska göra, haha.

PussOchKram /Simone!<3

Har inget att göra så här får ni ännu ett test som jag även har gjort för skit länge sen ;)

1: Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig ?
    Hoppas det går bra!? :)
2: Vad säger du alltid till din bästa kompis?
    hej älskling!
3: Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
    Vad önskar du dig?
4: Vilket sms blev du mest berörd av?
    Vad bra!:)
5: Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
    Va?
6: Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
    Vart är du nu? :)
7: Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
    Jag ringer dig när jag kommer
.8: Vad vill du höra mest av allt?
     Duktig flicka xD
9: Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
    OJ XD

10: Din romantiska replik
      Kommer om 5 min...
11: Vad skulle du säga om du blev bestulen?
   HAHA, sluta!


Gissa vems mage :)

Gissa vems mage som illhör vem, skriv sen ett inlägg till oss så kommer den som gissat rätt, bli länkad på våran blogg, om det är fler som gissat rätt så lottar jag ut en av er :).  (Skriv exempel, A - 1, B - 2, C - 3 i inlägget)










Jag gjorde dom i svartvi så at man inte skulle se på färgen.

Bilderna är på;
Jacob Black, Emmett Cullen och James Witherdale från Twilight.

LYCKA TILL!

Har tråkigt så här får ni något test typ...

Hur mår du just nu? - Trött för att jag har tråkigt
Har du piercat dig? - Nej
Vem ringde du senast? - Matilda

Vem ringde dig senast? - Matilda

Vem sms:a till dig senast? - Mamma
Vem sms:a du till senast? - Matilda

Är du hungrig just nu? - Inte speciellt
Vad är klockan nu? - 14:55
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - blogg.se

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Träffar henne nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -
Igår
Har du sminkat dig idag? - nepp men ska nog, det är kul :p hahah
har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja
Var brukar du handla kläder ? - H&M, Gina, Bikbok m.m
Använder du mascara? - Yes
Andväder du Wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Nej
Använder du kajal? - Nej
Använder du hårspray? - Oftast
använder du volymspray - nån gån ibland
Andänder du mouse? - Nej
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skiinspray? - nån gån ibland
använder du parfym - Ja
Använder du ögonfransböjare? - Ja
använder du täckstift - Nej
Noppar du ögonbrynen? - JA
uppsat hår eller hängande? - Olika, beror på vad jag känner för
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej
Duschar du varje dag ? -  Oftast
Målar du naglarna ? - Ibland
Har du det bra hemma? - Ja det tycker jag
Har du bra självförtroende? - Jag tror inte det :/
Hur tycker du att ditt liv är? - Ja det är väl okej
Har du ett bra liv tycker du? - Ja det är väl okej
Är du nöjd med din kropp? - haha nej
Något du vill ändra med din kropp? - Ja
Har du bra vänner? - Såklart!
Du tycker om att va med dina vänner? - Ja
Har du många vänner? - Ja, jag tror det? :P
Vad heter dina bästa vänner?  Rebecka, Matilda, Erica, Sofia & Amanda

Vad är bäst, få bra vänner,eller många som man inte kan lita på till hundra? - Få bra vänner
Har många sagt att du är mogen för din ålder? - Haha, ingen xD
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - Nej

SAKNAR DIG REBECKA

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥SAKNAR♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Test jag tog av Sofia :P

Hur bortskämd är du?

[ ] egen boxer 
[ ] egen dvd
[ ] egen video
[x] egen data/laptop
[ ] bredband (familjens?)
[x] mobil
[ ] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 3

[ ] säng större än vanligt (1,20?)
[x] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus (Hos pappa)
[ ] två bilar i familjen
summa: 3

[x] Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nintendo DS
[ ] Gameboy Advance
[ ] GuitarHero
[x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 3

[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[ ] Farfar (Vet inte, tror att han är död "har inte träffat han")
[x] Mormor
[ ] Morfar (lever ej, men finns uppe i himlen)
summa: 6

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[ ] varit i Storbritannien
[x] varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[x] varit i Italien
[x] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[x] varit i Malmö
summa : 10

[x] mer än 5 skor   
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00
summa: 8

[ ] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort "tillräckligt för mig"
[ ] du får alltid pengar när du ber om det (nån gång kanske)
[x] du har en hel del vänner
[ ] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[ ] din mobil har Mp3
Summa: 3

[x] ni har hemma fler än 10 kanaler (hos pappa)
[ ] platttång
[x] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] stereo
[ ] surroundljud
summa: 3

[ ] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300 
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på playahead har du mer än 250 vänner (typ aldrig inne längre)
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[x] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig (Jag är iallafall nöjd med det jag har)
summa: 3

Totalt: 55

0-10 : Har ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer
31-50: Du är normal
51-70: Sluta tjata, du har ju allt. (haha ofta)
71-90: Överklass snobb


Fast detta test tycker inte jag beror på så jätte mycket på om man är bortskämd eller inte, haha, men vissa saker har jag exempel köpt själv ;).

10/4-09 -- två minuter i tolv xD

Kom inte på någomn bra rubrik till detta inlägg och ni ser ju själva vad det blev ;).
Igår fyllde jag fjorton :D, ni har ju redan fått se bilder på det jag fått i födelsedagspresent och jag är jätte glad för allt :).
Igår åt vi Oxfilé, MUMSIMUMMS, till efterrätt åt vi tårta, "White lady" hette tårtan, det ser ut som en prinsesstårta, men den var inte lika god, det var för mycket choklad, hehe.
Kvällen blev iallafall lyckad, sen idag kom mormor och Jan hit från Småland.


Såhära såg tårtan ut ;) haha.


10/4-09 -- Presenter

Hellojsan, här nedan får ni se bilder på allt som jag fick i present :)<3



Jag fick Wii av familj (utom Denise) och släkten, as kul :D<3



Solpuder + borste och en vit/blå randig tröja av Denise :D <3



Tavla av Matilda med mig och henne på, JÄTTE fin :)<3



Alla dessa fina örhängen har jag fått av gulliga Rebecka :D<3



Domma fina presenter har jag fårr av Amanda :D<3



Detta fina halsband har jag fått av bästa Erica :D<3



Domhära fina ljus"lyktorna" / har jag fått av Sofia :D<3



Tack så JÄTTE JÄTTE mycket för allt jag har fått :D<333

PussOchKram /Simone!<3
 

tunisien here I come

hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen men nu på lovet har jag inte haft lust plus att jens har haft vår dator nästan hela veckan så jag har inte kunnat.. Ajaaa, ikväll ska jag och familjen + roger (thereses pojkvän) äta på oxenstiernas stekhus! och sen efter det blir jag, mamma och therese skjutsade av roger till arlanda "tror jag men är inte säker" för att vi ska flyga till tunisien klockan 22.00

jag kommer inte ha med mig mobilen men skicka söta sms tills jag kommer hem och skriv söta gbn också för det är alltid kul att få ju! (: <333
ses om en vecka sötnosar/ rebecka


kommer sakna simone, amanda, sofia, erica, angelica och fredrick allra mest!  ni betyder mest!

9/4-09 -- Fyller år :D

Tjohojsan, idag fyller jag år ;). Har inte fårr något än av familjen eller släkten, bara av min vänner, men jag ska få av dom andra också, asso mina kompisar sov ju över tills idag och då var ingen hemma, men vi ska typ äta middag hela familjen ikväll, vi kommer äta oxfilé, MUMS!
Ni får se sen vad jag har fått av alla, antingen i kväll eller imorgon, det beror på om jag hinner :).


Just nu kollar jag på "Supernanny", sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Juste idag har jag tagit bild på min klänning som jag gjorde i syslöjden så här får ni se dom :). (Inte så bra bilder, jag har ingen bra spegel där det är bra ljus)

   

Det var klänningen, som ni ser så har jag två olika färger på bandet, det blir lite roligare med variation :).
Vad tycker ni om klänningen?

PussOchKram /Simone!<3

0 Dagar kvar!

Test om mig (Simone)

Fullständigt namn: Simone Wiktor
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Tråkigt
Favoritgodis: Chokad
Är det nåt du absolut inte äter: Pytt i panna
Kläder just nu: Jeansleggings, T-shirt och kofta
Musik just nu: Ljudet av TV:n
Vad sa du senast: Hahaha, skit ful
Sommarplaner: Spanien, Gotland, Österrike och kompisar mm.
Fisk eller badkruka: Mest fisk
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: Solsken , värme .
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mat , kläder och Rebecka.
Spelar du nåt instrument: Nope.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösare
Bästa film: Twilight
Tror på liv på andra planeter: Ja
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Oftast
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 kanske
Bio eller promenad: Hmm... Bio typ
Är du kittlig: Nej (bara ett ställe)
Snarkar du? Ve inte
Stjärntecken? Värdur
Rädd för insekter? Vissa
Äckligaste insekten: små Spindlar
Största svaghet: Vet inte
Det här är jag bra på: Inget xD
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla
Vad vill du jobba som? Vet inte...
Chips, morötter eller godis? Inget speciellt mycket
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? Nope
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Kanske
Stökigt eller välstädat i ditt rum? Stökigt
Gungar du på stolen? Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske det kanske
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster och höger ?
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Ibland
Gillar du att sjunga? Japp , men inte när någon hör
Anser du att du är stark? På vilket sätt?
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Sväljer tre gånger och ricker vatten
Röker du? Nej(?)
Snusar du? Nej(?)
Använder du knark? Nej(?)
Kaffe eller te? Te
Har du en besatthet? TWILIGHT!!!

6/4-09 -- Påsklov

Sorry för att jag inte hunnit skriva så mycket, men jg har haft så mycket för mig, i fredags var jag i skolan och då såg
vi typ "Ringare i nottredam" *Stavas?*.
Sen i lördags var jag i Täby med Rebecka. Ni får bild på det jag köpte längst ner i inlägget :).
Sen så lördag-söndag sov Matilda över hos mig, vi kollade typ på tv och skickad sms.
Sen på söndagen var jag med Rebecka, jag gick typ dit vid ett, den sov jag över hos Rebecka tills idag. Idag så ringde
vi Erica, Amanda och Sfia och kollade vad dom gjode men alla var typ upptagna. Erica var i Täby, Amanda hade nyss vaknat och Sofia pluggade.
då satte sig jag och Rebecka på tåget för att åka till Täby och '"förfölja" Erica, haha. Det gick ju inte precis så som vi
tänkt oss, haha. Vi träffade henne precis när vi hade gått av tåget så vi åkte direkt hem med Erica och då skulle vi även träffa Amanda på Åkersberga station.
Sen Tog vi fyra bussen hem till Erica för hon skulle lämna det hon köpt, sen så tog vi bussen hem till Sofia och så var vi där och hoppade trsmpolin och hade kul.
Så vi blev alla fem till sist.


Imorgon ska jag nog bara slappa ska hem till mamma, så jag kanske måste städa tills på onsdag för då ska jag ha tjejkväll pågrud av att jag fyller år...

Just nu kollar jag på "Spårlöst", jag ska kolla klart på det och sen ska jag se "Ballar av stål".


H ä r  ä r  d e t  j a g  k ö p t e  i  T ä b y  c e n t r u m;

Vitt långt linne - Gina Tricot
Vit T-shirt met blått ankare på - Gina Tricot
Blåa jeansleggings - Gina Tricot
Vita sommarskor - Belle

PussOchKram /Simone!<3

Två dagar kvar!

mycket på en gång!

hejsan alla glada och inte!
jag har något viktigt att berätta och det är att jag har pratat med mina kusiner igen dom som missförstog mig förut om det där med dom dumma komentarerna och dom lovar att det inte är dom och nu tror jag dom för liksom dom har sagt att dom lovar flera gånger om nu i telefonen men jakten fortsätter på den skyldige och det kan liksom vara vem som helst, ? men då kan jag ialla fall utesluta dom kusinerna och det är skönt för dom och jag är så himla bra vänner.. men det är nog ingen i min släkt tror jag, det känns som om det är någon annan utanför min släkt,, men vem? jag kan också utesluta sofia simone amanda och erica eftersom att komentarerna var dumma mot dom. hmm!? ajaaa. ska försöka komma på vem det är..


idag var det en vanlig torsdag och den var ganska kul men efter skolan skulle jag till täby egentligen hem till thea men jag orkade inte och jag skulle hämta saker hemma och så så jag sket i dom och åkte hem istället.. (:
när jga kom hem så kollade jag på tv och åt mörk choklad 70 %  I just love it! och drack päron mer. mummmms!

jag har också varit på träning och den gick hur bra som helst och nu börjar det bli bättre för mig.. men asså nu ska jag gå ner och hitta på något. juuuste, den tionde åker jag till tunisien så då kommer jag inte blogga på en hel vecka men jag kommer bli neger hoppas jag på! (: <33
ojojoj, nu fick jag sms så nu ska jag läsa det. pussar/ rebecka

PS imorgon åker jag till täby c med simone och amanda och kanske sofia och erica.
jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR er tjejer!
simone fyller år på torsdag, gratta henne! (: <3 love u

Bilder från tjejkvällen för ett tag sen :)...







Vet att bilderna är suddiga, men jag hittade inga andra. PussOchKram /Simone!<3


1/04-09 -- April, april din dumma sill ;)

Tjohojsan, idag har jag varit i skolan, vår första lektion var engelska och då sa vår lärare att vi kanske skulle vara med i nått pogram på tv, vi skulle typ möta nån Pär i matsalen, när vi kom dit så "ringde" vår lärare "Pär" och så började han springa och skrek april april, udda. haha. Men vi slapp iallafall lektionen ;). Efter engelska hade vi NO och då skulle vi först igenklien typ köra frågesport i grupper, men sen så gav hon oss varsit papper med frågor på som ett helt normalt test, asso gud vad jag hatar kärringen!... Sen var vi tvugna att göra en laboration, tråååkigt. Efter NO,n ade vi matte, det var inte så jobbigt idag, nu har jag kommit ikapp Rebecka igen så nu kan vi jobba tillsammans :p haha, vi som är bäst, eller jag som är bäst haha, jag kollar typ av Rebecka på allt xD. Buusigt...

Sen hade vi lunch och det är typ elevernas önskevecka så idag fick vi pizza, det var mumsigt :). Men sen så sprang man ju iallafall av sig pizzan, haha, vi hade tre timmars idrott. Vi körde typ kampsport, det var ganska kul faktiskt, sen körde vi även någon sorts av fys, det var iallafall inte jobbigt och så fick vi göra vad vi ville ett tag och såkörde vi nån "utmaning" med basket som jag suger på, haha, jag tog iallafall ut Rebecka, men sen åkte jag också ut, haha.

Efter skolan tog jag bussen hem, när jag kom hem åt jag mellis och sen så pluggade jag lite tyska, vi har prov imorgon, men jag kan typ inget och jag orkar liksom inte plugga, haha, det kommer gå skit dåligt, men skit samma. Sen läste jag klart det sista kapitlet i "Om jag kunde drömma" så nu är jag klar med den, jag har redan fått låna "När jag hör din röst" av Rebecka, men jag glömde den i skolan så nu har jag inget att läsa ikväll "/.

Snart ska vi nog äta middag, eller ingen har börjat med den än, men vi borde nog äta snart så att det inte blir jätte sent som vanligt, hehe.

Igår red jag, det gick inte så jätte bra, jag rider ju på isslandshästar och vi "hoppade" typ, men det blir ju inte så högt då eftersom att islandshästar inte är så bra på att hoppa.

Kommer nog skriva imorgon också, men nu har jag inget mer att skriva, ni får nog en bild eller två.



Idag får ni dagens outfit.

Grå tröja från Gina Tricot (Denises)
Ljusrosa linne från Gina Tricot
Blåa Åva gymnasium mjukisbyxor (Denises)


Har det så bra så länge!
PussOchKram /Simone!<3

8 dagar kvar!

RSS 2.0